GAIA

GAIA

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Θα κάνει ένσταση τελικά ο Ολυμπιακός...


        
pan-panai-olimp-bolou118
Με σημερινές του δηλώσεις πριν από λίγο στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Καραγιάννης , ανακάλεσε ουσιαστικά τις δηλώσεις που έκανε χθες και  τόνισε πως η ομάδα του όντος της ημέρας θα υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, εξαιτίας του γεγονότος με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Μαγνησίας  Σταμάτη Καρρα, πριν από την έναρξη του αγώνα.
Όπως δήλωσε ο κ. Καραγιάννης οι χθεσινές του δηλώσεις «δεν κάνω ένσταση» δεν αποτελούν την επίσημη θέση της ομάδας. Σήμερα όμως αποφασίστηκε  από το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού να κατατεθεί η ένσταση και να διεκδικήσει ότι μπορεί περισσότερο από το χθεσινό ματς.
Δεν εξέφρασε κανένα παράπονο για την φιλοξενία από την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ανέφερε τα καλύτεροι για τον πρόεδρο κ. Κωστούλα, με τον οποίον μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά την ώρα του περιστατικού μιλούσαν για την κόντρα που είχε με τους οργανωμένους στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για την εξάλειψη των φαινομένων βίας και έχει επενδύσει αρκετά στο ποδόσφαιρο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραγιάννης που συμπλήρωσε ότι είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να προφυλάξει την ομάδα του.
Όσον αφόρα την συνέχεια των play offs δήλωσε ότι τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου μα τον Παναιτωλικό  μια και δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του θα κερδίσει τα δυο επόμενα ματς με Ηρακλή και Νίκη.
Κλείνοντας τόνισε ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της ομάδας και ότι ο κ. Μπέος δεν έχει πλέον ανάμειξη με τον Ολυμπιακό Βόλου, εισπράττει όμως σε κάθε έκτος έδρας παιγνίδι  της ομάδας την πεποίθηση των αντίπαλων οπαδών ότι ο  Μπέος είναι ακόμη πάρων, κάτι που δεν ισχύει.