GAIA

GAIA

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Να παρελάσει ο Στρατός και στο Αγρίνιο» προτείνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων



Μια ιδιαίτερη επιστολή έλαβε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος (και κοινοποιήθηκε στους υφυπουργούς του). Αποστολέας ο  Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων και αντικείμενό της η «παρέλαση στρατού και πτήση αεροπλάνων στις παρελάσεις της 28ηςΟκτωβρίου και 25ης Μαρτίου». Ο Σύλλογος υπογραμμίζει ότι «στο Αγρίνιο εδρεύει η 132 Σμηναρχία Μάχης. Όμως επειδή το Αγρίνιο δεν είναι πρωτεύουσα νομού δεν παρελαύνει στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου». «Είναι αδιανόητο τις ημέρες αυτές να μην παρελαύνει ο Στρατός όπου κι αν βρίσκεται και να κάθεται» λέει ο Σύλλογος και αναμένει απάντηση στην πρότασή του «να πετάξουν την ώρα των παρελάσεων όλα τα αεροπλάνα χωροταξικά κατανεμημένα από τα αεροδρόμια σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας». Αναλυτικά η επιστολή(που δημοσιεύθηκε στους Νέους Καιρούς»
Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Στο Αγρίνιο εδρεύει η 132 Σμηναρχία Μάχης. Όμως επειδή το Αγρίνιο δεν είναι πρωτεύουσα νομού δεν παρελαύνει στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου.
Είναι αδιανόητο τις ημέρες αυτές να μην παρελαύνει ο Στρατός όπου κι αν βρίσκεται και να κάθεται. Όπως επίσης και τα αεροπλάνα. Είναι αστεία δικαιολογία η οικονομία στα καύσιμα αυτές τις δύο ημέρες το χρόνο, τη στιγμή που τον υπόλοιπο χρόνο κάνουν εκπαιδευτικές πτήσεις και ασκήσεις. Τα παραπάνω τα επέβαλλαν πρώην υπουργοί οι οποίοι δεν ήθελαν να υπάρχουν ζωντανές παρελάσεις στην πατρίδα μας.
Για τούτο σας παρακαλούμε προκειμένου να δώσετε χροιά εντονότερη στις παρελάσεις των παιδιών μας να δώσετε εντολή να παρελάσουν όπου υπάρχει Στρατός σε όλη την Ελλάδα να πετάξουν την ώρα των παρελάσεων όλα τα αεροπλάνα χωροταξικά κατανεμημένα από τα αεροδρόμια σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας. Προς τούτο διατελούμε.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος                                       Ο Γραμματέας
Κων/νος Γκρίζης                               Δημ. Κροκίδας