GAIA

GAIA

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

«Η Κυριακή 8η Μαΐου αποτελεί μια ιστορική ημέρα για το ποδόσφαιρο στη Δυτική Ελλάδα», τονίζει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή τις ανόδους του Παναιτωλικού στην Σούπερ Λιγκ και της Παναχαϊκής στην Φούτμπολ Λιγκ.
Η πλήρης δήλωση του Απόστολου Κατσιφάρα έχει ως εξής:
«Η Κυριακή 8η Μαΐου είναι μια ιστορική ημέρα για το ποδόσφαιρο στη Δυτική Ελλάδα αφού ικανοποιήθηκαν οι φετινοί στόχοι δύο μεγάλων και σημαντικών ομάδων μας.
Μετά από 35 ολόκληρη χρόνια ο ιστορικός Παναιτωλικός επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για μια επιτυχία ιστορικών διαστάσεων για την οποία συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα. Στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο Παναιτωλικός θα είναι η μοναδική ομάδα της Δυτικής Ελλάδας στο πρωτάθλημα της Super-Leage και γι’ αυτό τον συνοδεύουν οι ευχές και η συμπαράσταση όλων μας προκειμένου να έχει μια επιτυχημένη πορεία.
Ταυτόχρονα, την ίδια ακριβώς αγωνιστική ημέρα επισφραγίστηκε και η άνοδος της Παναχαϊκής στη Football-Leage, μετά από πέντε δύσκολα χρόνια. Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας και εύχομαι να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη αγωνιστική χρονιά ώστε, το συντομότερο δυνατό, να επιστρέψει στη φυσική της θέση που είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super-Leage».