GAIA

GAIA

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Μαθήματα ιστιοπλοϊας στην Τριχωνίδα

istioploia-trixonida8Κύκλους μαθημάτων ιστιοπλοΐας στη Λίμνη Τριχωνίδα ξεκίνησε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δυτικής Ελλάδος. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε πολλά παιδιά να γνωρίσουν το συγκεκριμένο άθλημα, έτσι ώστε να μην είναι προνόμιο μόνο όσων μένουν κοντά σε θάλασσα.
Τα πρώτα θερινά τμήματα Ιστιοπλοΐας τριγώνου στην κατηγορία του Optimist έχουν ήδη ξεκινήσει και απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 – 12 ετών.
istioploia-trixonida1Σκοπός του Ομίλου είναι να λειτουργήσει τμήματα ιστιοπλοΐας καθ όλη τη διάρκεια του έτους, ώστε οι αθλητές να είναι σε συνεχή επαφή με το άθλημα και να μπορούν να προπονούνται και να συμμετέχουν σε αγώνες που θα διοργανώνει ο Ι.Ο.Δ.Ε, περιφερειακούς ή ακόμη και Πανελλήνιους.
Όλες οι προπονήσεις γίνονται από εξειδικευμένο προπονητή Ιστιοπλοΐας και υπό τηνεπίβλεψη σωστικού σκάφους, σε συνθήκες απολύτως ελεγχόμενες και ασφαλείς για τους μικρούς αθλητές.
Πληροφορίες – εγγραφές: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δυτικής Ελλάδος (Κέντρου 24, Αγρίνιο).Τηλέφωνα: 6944 777874. 6944 280830, e-mail: iodesailing@gmail.com.