GAIA

GAIA

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Την Κυριακή 17 Ιουλίου τα εγκαίνια (ώρα 11.00) του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου

Έντονες οι προετοιμασίες  στο Δήμο Θέρμου σχετικά με την παρουσία  του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, την Κυριακή 17 Ιουλίου, για τα εγκαίνια (ώρα 11.00) του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου.
Στελέχη της Προεδρίας της Δημοκρατίας βρίσκονται στην πόλη και καταρτίζουν το πρόγραμμα της επίσκεψης η οποία είναι η πρώτη του ανώτατου Πολιτειακού Παράγοντα στο Θέρμο.
Ο κ.  Π. Παυλόπουλος έχει στενούς δεσμούς με το Θέρμο όπου ανακηρύχτηκε Επίτιμος Δημότης κατά την επίσκεψη του το 2008 ως υπουργός Εσωτερικών.
Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας τα ΕΛΤΑ θα κυκλοφορήσουν την ημέρα των εγκαινίων σχετικό γραμματόσημο, φάκελο και λεύκωμα σε όλη την Ελλάδα προβάλλοντας έτσι το γεγονός. Για την απόφαση αυτή ο δήμαρχος Θέρμου ευχαριστεί τη διοίκηση των ΕΛΤΑ και τον Θέρμιο υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Γιώργο Παπανικολάου που συνέβαλλε στην απόφαση.
Μάλιστα την ιστορική αυτή ημέρα δεν θα λείπει και το πολιτιστικό γεγονός. Τα εγκαίνια θα εορταστούν και με συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη, στην κεντρική πλατεία Θέρμου.