GAIA

GAIA

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ομιλία Καρατζαφέρη στο Αγρίνιο (φωτο+video)

«Καμία κουβέντα για πρωθυπουργία της χώρας με Σαμαρά και Βενιζέλο. Αν θέλουν ας είναι συνεπιβάτες για την διακυβέρνηση της χώρας», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφτηκε σήμερα το Αγρίνιο όπου στις 12:00 το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προς στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. Λίγο αργότερα ακολούθησε η ομιλία του σε ξενοδοχείο στο Αγρίνιο
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κ .Καρατζαφερης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο συμβάν με την σύλληψη  του δημοσιογράφου Αιμ. Λιάτσου , μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμμένου, γεγονός  που   το χαρακτήρισε πρωτόγνωρο και γύρισε τον ίδιο πολλά χρόνια πίσω όταν ασκούσε το επάγγελμα  του δημοσιογράφου και έζησε ένα ανάλογο συμβάν. Σημείωσε επίσης πως μόλις θα φθάσει στην Αθήνα θα συναντήσει την ένωση συντακτών για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα.

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε: "Πως είναι δυνατόν ο Σαμαράς που δειλιάζει μπρος στον πολίτικο διάλογο να αντικρούσει την κ.Μέρκελ. Αυτό μου προκαλεί μεγάλο προβληματισμό. Πιστεύω πως πρέπει να είσαι έτοιμος όταν θες να εκλεγείς πρωθυπουργός να αντιμετωπίσεις τους πάντες ανά πάσα στιγμή".
Ζήτησε επίσης  από την πόλη του Αγρινίου να δοθεί μια σαφής απάντηση τόσο από τον κ.Παπαδήμο όσο και από τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος για το αν είναι αληθή  αυτά που λέει ο κ. Βενιζέλος για την άμεση ανάκαμψη της χώρας,  μέσα  στα επόμενα τρία χρόνια. Θεώρησε βιαστικές και πιεστικές αυτές τις εκλογές ενώ ζήτησε και πάλι ένα debate  μεταξύ των επικεφαλής  των ψηφοδελτίων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις  δημοσιογράφων μίλησε για την επομένη μέρα των εκλογών καθώς και για το τι στοιχεία πρέπει να έχει ο επόμενος πρωθυπουργός, ενώ αναφέρθηκε στις προτάσεις του κόμματος καθώς και στις συμμαχίες που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα. "Αυτοκτονία της Ευρώπης η λιτότητα, δεν μπορούμε μόνοι, πρέπει να πάμε όλοι μαζί σε ένα κοινό μέτωπο του Νότου στο όποιο τώρα θα μπει και η Γάλλια. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι και να σταθούμε στα πόδια μας" τονισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Στην συνέχεια πραγματοποίησε την ομιλία του σε ένα θερμό κλίμα όπου εκεί κατέθεσε τις προτάσεις και τις θέσεις του κόμματος του καθώς και τα κακώς κείμενα των δυο μεγάλων κομμάτων. Επισήμανε τα προβλήματα που θα ακολουθούσουν αν εκλεγούν ξανά οι ίδιοι και ανέδειξε το θέμα  των συντάξεων και των μισθών μετά τον Ιούνιο.