GAIA

GAIA

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Κ. Μπακογιάννης:«Ο δικομματισμός πνέει τα λοίσθια»


Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Δημοκρατικής  Συμμαχίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, ο Δήμαρχος  Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε
Ο Κώστας Μπακογιάννης χαρακτήρισε τις επικείμενες εκλογές ως τις πιο κρίσιμες των τελευταίων 45 χρονών. «Ποτέ δεν ήταν τόσο πραγματικό αυτό όσο σήμερα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Στις 6 Μαΐου είναι η ώρα για ένα σαρωτικό μήνυμα  αλλαγής όλης της Ελλάδας. Οι θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι γνωστές, είμαστε εδώ κοιτάμε όλους στα μάτια και προσπαθούμε για την επομένη μέρα.

Ο δικομματισμός πνέει τα λοίσθια και πως να μην γίνεται αυτό, αφού τα δυο μεγάλα κόμματα ικανοποίησαν τους εαυτούς τους, ρύθμισαν τα δικά τους δάνεια την στιγμή που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για τα δάνεια των απλών πολιτών. Ακόμη και τώρα λένε ψέματα σε όλους τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Βενιζέλος».

Ο κ. Μπακογιαννης αναφερόμενος στα πιο μικρά κόμματα τα χαρακτήρισε τρελά και επικίνδυνα και δεν θα δώσουν λύση στα προβλήματα της χώρας. Τόνισε με μεγάλη έμφαση πως η Δημοκρατική Συμμαχία είναι έτοιμη να συνεργαστεί για την δημιουργία μιας Εθνικής Ελλάδος που θα βγάλει την χώρα από την κρίση αλλά με όρους, προϋποθέσεις και αν γίνουν αποδεκτές οι προγραμματικές της θέσεις.