GAIA

GAIA

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

                                             ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 59 - Τ.Κ 30100
                     
                                                ΤΗΛ. 2641044616 -  32800


ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Κύριο Γεώργιο Παπαναστασίου
Δήμαρχος


Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

θα θέλαμε καταρχήν να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την εκλογή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο σας....


Με την παρούσα επιστολή θα σας εκθέσουμε ορισμένες απόψεις μας που πιστεύουμε θα τύχουν της ανταποκρίσεως σας και θα βελτιώσουν τις συνθήκες ασκήσεως του επαγγέλματός μας.

Για την καλύτερη λειτουργία της αφετηρίας στη κεντρική πλατεία και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού χρήσιμο θα ήταν η παραχώρηση 3 επιπλέον θέσεων επί της οδού Αναστασιάδη. Σε ορισμένες πιάτσες παρατηρείται το φαινόμενο τοποθέτησης κάδων αποριμμάτων ανάμεσα στα αυτοκίνητά μας, καλό θα ήταν η τοποθέτησή τους σε άλλο σημείο, ενδεικτικά αναφέρουμε τις αφετηρίες στον Άγιο Κωνσταντίνο και στην Πλατεία Ειρήνης. Σε συνεννόηση με την διοίκηση του ΚΤΕΛ αποφασίσαμε την μετακίνηση της πιάτσας στα πλάγια - δεξιά του κτιρίου ( στο παράδρομο ) και θα επιθυμούσαμε την βοήθειά σας για το φωτισμό και την σηματοδότηση της. Επίσης στο μέτρο του εφικτού θα ήταν πολύ σημαντική για εμάς η βοήθειά σας στην αναβάθμιση και συντήρηση του κτιρίου του σωματείου μας στον Άγιο Κωνσταντίνο που έχει παραχωρηθεί από εσάς, για παράδειγμα βοήθεια για το βάψιμο και την βελτίωση των παραθύρων. Τελευταία αφήσαμε το θέμα με τα minibus που χωρίς κανένα ωράριο, κάνοντας στάση όπου εκείνοι θέλουν και χωρίς κανέναν καθορισμό τύπου οχήματος λειτουργούν, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στη δική μας άσκηση επαγγέλματος και όλα αυτά βέβαια με την δική σας χρηματοδότηση.

Κατανοώντας ότι είστε δήμαρχος ελάχιστων μηνών και σας θέτουμε όλα τα παραπάνω ζητήματα προκειμένου να ξεκινήσει μια συζήτηση που θα φέρει θετικά αποτελέσματα για όλες τις πλευρές.


                                                         Με εκτίμηση


Κώστας Βλάχος                                                                   Βασίλης Κότσαλος



ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ