GAIA

GAIA

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

O Τάκης Κοκκινοβασίλης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του


 
kokkinobasilhs copyΦίλες και φίλοi
Ανακοινώνω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα και το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο».
Γιατί η ανάπτυξη του τόπου μας, είναι το ΟΡΑΜΑ μας.
Στόχος μας η ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της υπαίθρου. Η στήριξη των αγροτών.
Χρέος μας η ΣΤΗΡΙΞΗ. Η στήριξη της οικονομίας, των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Των εργατών. Των δημοσίων υπαλλήλων. Γιατί το οφείλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, στην περιοχή μας, τη νέα γενιά και στο μέλλον του τόπου.
Μέλημά μας η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ. Η αξιοποίηση των φυσικών πόρων, των τουριστικών περιοχών μας και η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων του τόπου.
Το «Δικαίωμα στην Πρόοδο» κατάφερε, παρά τη δυσμενή συγκυρία και την υφεσιακή τροχιά της χώρας, ν’ αφήσει το δημιουργικό αποτύπωμά του και να χαράξει μια σαφή πορεία αξιοποίησης των πολλών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.
Δεν έγιναν όλα. Έγιναν όμως πάρα πολλά. Μπήκαν οι βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση ν’ ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά το μέλλον.
Και σε αυτό το μέλλον θέλω να συμμετέχω κι εγώ. ΕΝΕΡΓΑ. Και σε αυτό ζητώ τη δική σου στήριξη και εμπιστοσύνη. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν πρώτα δεν αλλάξουμε εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά με ανοιχτό μυαλό και καινοτόμες ιδέες.
Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην ΠΡΟΟΔΟ, δικαίωμα στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Κοκκινοβασίλης Τάκης (Πολυδεύκης)
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο»