GAIA

GAIA

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Θέρμο: Για επώνυμες συκοφαντίες μιλά ο Κ. Μαραγιάννης


«Απάντηση Κώστα Μαραγιάννη στις νέες επώνυμες πλέον συκοφαντίες του  Ευάγγελου Φερρα»,  είναι ο τίτλος της δήλωσης του κ. Μαραγιάννη, που όπως αναφέρει , είναι και η τελευταία φορά που ασχολείται ξανά με το θέμα, απαντώντας στα όσα του προσάπτει ο Γραμματέας της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στο Θέρμο.
 Αναλυτικά η δήλωση Μαραγιάννη:
«Τα λόγια των ανθρώπων δείχνουν το  χαρακτήρα τους και το ποιόν τους», λέει συχνά ο λαός μας. Ο κ. Φέρρας , αφού κρύφτηκε πίσω από την ανωνυμία της πρώτης ανακοίνωσης, επανήλθε με επώνυμο κατάπτυστο κείμενο,  επικαλούμενος πολιτική επικάλυψη για να δικαιολογήσει τις ύβρεις του και τα ψέματά του....

Εν πάση περιπτώσει, θέλω να  «του ζητήσω συγγνώμη» που δεν πήρα την άδειά του να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 1994, που πρόσφερα στον Πολιτιστικό Σύλλογο ως Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για 15 χρόνια, που οργάνωσα και ανέδειξα το Σύλλογο Αιμοδοτών Θέρμου σε έναν από τους καλύτερους της Ελλάδας και «τόλμησα» να βάλω υποψηφιότητα ως δημοτικός Σύμβουλος το 2002, το 2006 και το 2010, μπήκα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Β΄ΕΛΜΕ, χωρίς τη δική του έγκριση(!) και ως δημοτικός Σύμβουλος «δεν πήρα την άδειά του» ,για το τι θα  λέω στο δημοτικό Συμβούλιο !
Νεόφερτος στον πολιτικό φορέα που τώρα παρουσιάζεσαι ως θερμός υποστηριχτής  (αν δεν κάνω λάθος, λίγο πριν τις εκλογές, μάλλον είδες φως- ρεύμα και μπήκες κι εσύ…) παρουσιάζεσαι «βασιλικότερος του βασιλέως» για να εξυπηρετήσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις και να υποστηρίξεις αυτόν που πρότεινες  ψιθυριστά,  ακόμη και για επικεφαλής, και δεν είχες την πολιτική τόλμη να το προτείνεις ξεκάθαρα . Εσύ, που δεν συγκάλεσες ποτέ την οργάνωση και την πολιτική γραμματεία για να πάρει αποφάσεις και   η πλειοψηφία των οποίων είναι υπέρ της συνεργασίας και της συγκρότησης  ανεξάρτητου υπερκομματικού αυτοδιοικητικού σχήματος.
Ας  πεις ,λοιπόν, στον κόσμο ποια είναι η προσφορά σου στην κοινωνία και σε πόσους συλλόγους και σωματεία ενεργοποιήθηκες τα τελευταία χρόνια και διετέλεσες έστω και για ένα μήνα μέλος κάποιου Διοικητικού Συμβουλίου;
Εξαφανίστηκες όλο το κρίσιμο διάστημα της προετοιμασίας της συγκρότησης του συνδυασμού, προφασιζόμενος την πιθανή υποψηφιότητά σου στην Περιφέρεια και όταν δεν σε επέλεξαν ήρθες, δήθεν, για να ενισχύσεις την πρωτοβουλία.
Και τώρα ζητάς και τα ρέστα και περιφέρεσαι ως πολιτικός καρνάβαλος , βγάζοντας ανακοινώσεις και στήνοντας ταμπλώ στην πλατεία του Θέρμου (που ποτέ δεν έβγαλες για να ενημερώσεις τον κόσμο για τις θέσεις και τις αρχές του πολιτικού φορέα που κάνεις …ότι υπερασπίζεσαι.)  για να καταγγείλεις εμένα που αφιερώνω τις περισσότερες ώρες της ημέρας σε συλλογικές και εθελοντικές δράσεις.
Οι πολίτες του Θέρμου έχουν γνώση για την πορεία και τη διαδρομή του καθενός. Η φράση «Αιδώς Αργείοι» είναι λίγη για να αποδώσει το μέγεθος της απρέπειας και της θρασύτητάς σου.
Θέρμο 28-4-2014
                                                                   Κώστας Φ. Μαραγιάννης
                                                                 Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμου»