GAIA

GAIA

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Στο Αγρίνιο αύριο ο Κατσιφάρας

0aaaakatsifΣτο Αγρίνιο προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 (Δοξολογία – Παρέλαση), πρόκειται να μεταβεί αύριο το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις στην Πάτρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας στον Πύργο....

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί, στην Πάτρα, αύριο Τρίτη 25η Μαρτίου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις: 
07.00’ Ανάκρουση Εωθινού από τη Φιλαρμονική του Δήμου Πατρέων στην πόλη των Πατρών.
08.00’ Έπαρση σημαίας στην κεντρική προβλήτα Αγίου Νικολάου.
09.00’ Εκκίνηση ποδηλατικού αγώνα Θυσίας Πατρών-Καλαβρύτων Αγίας Λαύρας από πλατεία Τριών Συμμάχων, τερματισμός εις Αγία Λαύρα Καλαβρύτων και 11.45’ απονομή επάθλων. 
11.40’ Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών (τέλος προσέλευσης επισήμων 11.30’) - Απόδοση τιμών από τμήματα Ενόπλων με τη συμμετοχή της Δημοτικής Μουσικής.
12.00’ Παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και τμημάτων Σωμάτων Ασφαλείας, μπροστά από τους επισήμους και το λαό (διαδρομή παρέλασης: από Αράτου και Αγίου Ανδρέου με τερματισμό Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα)
18.42’ Υποστολή σημαίας στην Κεντρική προβλήτα Αγ. Νικολάου - τιμές θα αποδώσει κατά τα κεκανονισμένα Τμήμα Στρατού μετά της Μουσικής του Δήμου.